Co nabízíme
Kvalitní hovězí maso z ECO chovu ze srdce Vysočiny.
Proč právě maso od nás?
Na farmě v srdci Vysočiny chováme masné plemeno skotu simentál. Při jeho chovu respektujeme jeho přirozené potřeby a necháváme rozvinout naplno jeho potenciál. Toto plemeno má výrazné osvalení a nemá sklon k tučnění. Naše stádo má celoroční přístup k pastvě, k dokrmení jsou použita výhradně krmiva z vlastní produkce a to seno a jádro. Maso, které nabízíme, je z býčků, kteří nejsou více jak 24 měsíců staří.
Bez růstových hormonů a antibiotik
Vlastní krmivo
Maso z ECO CHOVU

Balíčky RANCH91
Naším nejžádanějším produktem jsou 5 kg a 10 kg balíčky. Maso je v balíčkách naporcované a zavakuované. Je vhodné k okamžité konzumaci nebo k uložení v chladničce nebo mrazáku.
Obsahují:
- Hovězí přední z ECO CHOVU
- Hovězí zadní z ECO CHOVU
- Hovězí maso - mleté z ECO CHOVU
- Hovězí maso na guláš z ECO CHOVU
- Hovězí žebra z ECO CHOVU

Dále nabízíme:

Hovězí steak ze svíčkové z ECO CHOVU
Vysoce kvalitní šťavnaté maso. Označováno za nejkvalitnější část hovězího masa. Vhodné na bifteky, dušení, steaky nebo tradiční svíčkovou na smetaně.

Hovězí roštěná z ECO CHOVU
Vysoce kvalitní šťavnaté maso vhodné zejména k přípravě steaků nebo pečeně.

Hovězí přední z ECO CHOVU
Maso s delšími svalovými vlákny. Vhodné k přípravě silných vývarů, hovězího guláše nebo k pečení.

Hovězí zadní z ECO CHOVU
Vysoce kvalitní maso tvořeno menšími svali, je známé svojí libovostí. Vhodné k téměř jakékoli úpravě.

Hovězí maso - mleté z ECO CHOVU
Kvalitní mleté maso bez přidaných ingrediencí vhodné k přípravě karbanátků, burkgerů, čivabčiči, boloňských špaget a mnoha dalších pokrmů.

Hovězí žebra z ECO CHOVU
Hovězí žebra jsou skvělá na uvaření silného hovězího vývaru. Jsou vhodné na pečení nebo ke grilování.

Hovězí kližka z ECO CHOVU

Hovězí maso na guláš z ECO CHOVU – krájené na kostičky

Hovězí krk z ECO CHOVU
Jsem vyučeným řezníkem a 20 let jsem se naplno věnoval tomuto řemeslu. Nyní pracuji na rodinné farmě a při přípravě masa využívách získaných zkušeností. Můžu dohlížet již na samotný chov a péči o býčky. Zpracování masa mám pod svým dohledem, aby bylo maso správně naporcované a připravené pro naše zákazníky.
Pavel Kříbala
